середа, 17 червня 2020 р.

Дивовижні казки, що вийшли з-під пензля американської художниці Annie Stegg Gerard






Більшість із нас хоч час від часу створює в уяві власні світи. Дехто ще й має талант, аби візуалізувати фантастично прекрасні сюжети й героїв і ділитися цими зображеннями з іншими.




Врешті, знайти в інтернет-просторі митця, який спеціалізується на фентезі-картинах, неважко. Їх тут чимало – на будь-який смак. Осьт серед тих, хто подобається саме мені – сучасна американська художниця Annie Stegg Gerard.




Головні теми її робіт – прекрасні й таємничі жінки – чи-то богині, чи міфічні істоти, дракони, інколи грізні, а інколи – «кишенькові», як у Ле Гуїн в «Чарівнику Землемор’я», єдинороги та інші впізнавані фантастичні образи.






Однак мисткиня не лише звертається до відомих всім «кубиків», аби з них скласти власний світ, а й створює свої власні оригінальні й дуже переконливі образи.



У результаті глядачі із захопленням розглядають картини Annie Stegg Gerard, намагаючись не впустити жодної деталі, адже всі її образи дуже промовисті. Не менш цікаві ніж власне сюжети робіт, творча техніка майстрині.





Художниця сміливо експериментує, поєднуючи акрилові фарби з олійними, акварельними й навіть кольоровими олівцями. При цьому вона прагне поєднати дво- й тривимірне зображення, створюючи дивовижні оптичні ефекти.




Приємного перегляду зображень казкових світів від Annie Stegg Gerard і чудового настрою, друзі!








Немає коментарів:

Дописати коментар