понеділок, 15 червня 2020 р.

Чудові мініатюрні звірі з дерева від американської майстрині Linda Master




Звісно, не всі, але багато творчих захоплень беруть свій початок у дитинстві. Скажімо, багато майстрів-мініатюристів згадують, що їхнє захоплення розпочалося із гри в дрібні іграшки.



Це ж стверджує і сучасна американська майстриня, відома учасниця Американського товариства мініатюристів Linda Master. Вона згадує, якою щасливою була в дитинстві, коли її осяяло, що можна власноруч створювати власноруч із підручних матеріалів меблі й аксесуари для лялькових будиночків.


Та коли вона виросла, то виявила що її більше приваблюють не крихітні речі. а маленькі дерев’яні фігурки тварин. І саме її крихітні статуетки котів, псів, єнотів принесла авторці відомість і захоплення її щирих шанувальників.


Декого вражає деталізація робіт мисткині, когось – те, що її роботи, попри невеличкий розмір, дуже виразні й мають гарно виражену індивідуальність. Є й такі, хто в захваті від текстури дерев’яних звірів, адже авторка змогла передати під час різьблення зовнішній вигляд і текстуру хутра.



Що цікаво, Linda Master розповідає, що не застосовує якісь складні інструменти під час своєї клопіткої роботи. За її словами, оптичні прилади – це три пари (одночасно) окулярів для читання. А з деревом вона працює за допомогою гострого ножа серії X-Acto.


Приємного перегляду робіт майстрині й гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар