неділя, 28 червня 2020 р.

Прекрасні різьблені візерунки на фруктах й овочах митця з Австралії Daniele Barresi





Для того, щоб створити дивовижні й прекрасні роботи, від споглядання яких будуть захоплено охати глядачі, деяким талановитим людям потрібно зовсім дещиця.




Хоча тут дуже важливо зважати, що вимірювати талант я не беруся, але вважаю його обов’язковим і чи не найголовнішим компонентом втілення в життя художніх проєктів. Так само, як і прагнення порадувати світ і себе цікавими й оригінальними творами, любов до хобі, вміння багато часу й сил присвятити улюбленій справі, а отже, й здобути необхідний досвід тощо.



А ось якщо йдеться про суто матеріали, то італійський митець Daniele Barresi, який на сьогодні живе в Австралії, та його дивовижні роботи добре відомі серед любителів карвінгу з різних країн. А для створення різьблених і дуже складних навіть на невтаємничений погляд скульптур митцю потрібно небагато: мило, фрукти й овочі, інколи – сир та власне ножі, як інструмент різьблення.




У результаті натхненної роботи з його рук виходять прекрасні, хоча часто-густо зовсім недовговічні скульптури, що зображають людські фігури, птахів і звірів, рослини, геометричні візерунки тощо.




Більше про творчість митця охочі можуть дізнатися на його сайті: https://www.danielebarresi.net/gallery




Приємного перегляду робіт Daniele Barresi, друзі! Гарного дня усім!





Немає коментарів:

Дописати коментар