понеділок, 1 червня 2020 р.

Позитивні усміхнені іграшки, що дарують гарний настрій, від японської майстрині mewfelt





Спершу мені одна знайома надіслала світлину іграшок – усміхнених філіжанок із кавою. Потім я вирішила ближче познайомитися з творчістю авторки цієї роботи й сама почала розшукувати інші світлини з усміхненими фетровими іграшками. Бо весь мій досвід запевняв, що рідко в майстрині буває один-єдиний шедевр. Тож хотілося побачити інші цікаві світлини.


І справді, в сучасної японської майстрині, відомої в інтернет-просторі під ніком mewfelt, ціла колекція оригінальних і дуже симпатичних іграшок, зроблених нею власноруч і за власними ж ескізами.



Із легким здивуванням я дізналася, що освіта майстрині далека від звичною для творчих людей: вона отримала освіту в соціальній галузі, а потім працювала в лікарні на посаді співробітника, котрий відповідає за охорону психічного здоров’я. Що й казати, професія викликає повагу й захоплення навпіл із шанобливим подивуванням: наскільки ж це складно і скільки часу займає. Як тут думати про іграшки? Хіба що як про антистрес.



Та коли mewfelt народила дитину, то спершу почала шити іграшки малюку із фетру, потім перейшла на сухе валяння. А потім хобі почало ставати способом життя, знаходячи все більше прихильників для її творчості в інтернеті.




Серед робіт майстрині можна виділити кілька «серій»: їжа з войлока, часто – усміхнена й дуже позитивна, потім – милі й чарівні тваринки й пташки. Окремо варто згадати про білого ведмедика-ласуна, який завжди не поти «скуштувати» виготовлені майстринею смаколики.


Сподіваюся, друзі. що перегляд робіт mewfelt підніме вам настрій. Чудового дня вам!





Немає коментарів:

Дописати коментар