пʼятниця, 26 червня 2020 р.

Прекрасний акварельний світ у роботах американської художниці Kris Parins





Кожен митець приходить до заняття творчістю власним шляхом. Та бувають серед творчих людей ті, кому з раннього дитинства пророкують, що іони пов’яжуть своє життя з творчістю.


Скажімо. сучасна американська художниця-акварелістка Kris Parins народилась у творчій родині: її батько полюбляв малювати аквареллю, а дядько присвятив себе роботі в графічному дизайні. Розвитку її творчих здібностей сприяло й дитинство, що пройшло в мальовничому куточку Америки – в Північному Вісконсині.



До речі, навіть зараз, давно вже доросла художниця час від часу повертається до рідного краю і працює в літній студії, вікна якої виходять на це озеро. Її ж постійна студія знаходить в Сарасоті (штат Флорида), де й живе мисткиня.



До речі, в дорослому житті вона не відразу прийшла до малювання аквареллю. В університеті художниця отримала ступінь із графічного дизайну. Довгі роки вона працювала арт-директором і менеджером із роботи з клієнтами. І малювала аквареллю – і для себе, для душі, і для роботи: вона саме в цій техніці, на замовлення клієнтів, зображала їхні товари.



У 1998 році Kris Parins зважилася на рішучий крок: вона присвятила себе творчості. І зараз вона часто використовує в роботі комп’ютер і камеру. Останнє їй необхідне під час численних мандрів. За словами самої мистині, вона під час подорожей не лише набирається нових вражень, але й продовжує вчитися бачити світ довкола й відтворювати його у своїх картинах.




Можливо, саме завдяки такому підходу вона не обмежується якоюсь однією темою, як то інколи буває в художників-акварелістів. Серед її доробку – зображення квітів-натюрмортів, пейзажів, анімалістичні сюжеті, урбаністичні пейзажі, жанрові сценки тощо.



Тож, сподіваюся, друзі. кожен із вас знайде серед творчих робіт Kris Parins щось, що припаде до смаку саме йому. Приємного перегляду робіт художниці та гарного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар