четвер, 18 червня 2020 р.

Римський карантин із кішкою - візуальний щоденник італійської художниці Elisa Colarossi




Візуальний «щоденник карантину» на сьогодні цілком може претендувати на окремий жанр. Принаймні, у соцмережах. Багато хто щодня виставляє фотографії-«картинки», показуючи друзям, знайомим та й незнайомим свого справжнього чи ледь прикрашеного побуту.



І це – гарна ідея для багатьох, адже при суворому карантині це допомагало позбутися відчуття самотності, надає відчуття, що ти – в гостях у друзів чи вони – у тебе.


Дехто із художників використали час карантину як можливість започаткувати якийсь творчий челендж, щодня виставляючи в соцмережах малюнки на якусь певну тематику.


А ось сучасна італійська художниця Elisa Colarossi у важкі для неї і для всієї її рідної країни часи дотримувалась суворого режиму самоізоляції. І при цьому таки вела «щоденник» – створюючи серію малюнків «The Roman Quarantine».



На багатьох із них – чорна кішка художниці, яка поділяла з нею всі тривоги, радості, прагнення відгородитись від тривоги звичними побутовими справами.



Врешті, коли поруч із тобою той чи та, кого ти любиш, – хай і йдеться про котів, відокремленість від світу вже не виглядає такою страшною.



Приємного перегляду робіт Elisa Colarossi. І хай у нас попереду буде все гаразд!





Немає коментарів:

Дописати коментар