четвер, 18 жовтня 2018 р.

Куди ж без котів? Котики й котиська в творчому проекті Flying Mouse 365 художника з Малайзії




Сьогодні згадаю про ще один успішно виконаний творчий челендж – річний мистецький проект. Цього разу – графічного дизайнера Chow Hon Lam із Малайзії.


Як заведено, він взявся 365 днів поспіль щодня виконувати творче завдання. У цьому випадку – створювати все нові малюнки-принти для футболок. Flying Mouse 365 сповнений дуже тематично різноманітними роботами. Бо й сам художник інколи ліричний, часто іронічний, буває, що й задиркуватий, а інколи й демонструє відмінне почуття чорного гумору.


Ні, цей проект не був присвячений котикам, аж ніяк. І тим цінніше, що багато робот митця, виконаних у різних стилях і з різним тематичним навантаженням, часто з іронічним підтекстом, присвячені котам. І вже цим завойовує прихильність котошанувальників.


Варто відзначити, що задля успішного виконання цього завдання він відмовився від усіх інших завдань, цілком зосередившись на його реалізації. За словами самого митця, він цілими днями роздумував про черговий сюжет для принту, підбирав сюжет, образи й манеру виконання.


Тож усі коти на малюнках Chow Hon Lam не для фансервізу, а тому, що зображення котів інколи дозволяє говорити лаконічно й з гумором про важливі речі.


Приємного перегляду йог робіт і гарного дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар