вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Різнобарв'я паперових казок від бразильської мисткині Nathanna Erica





Однією з прикмет світу, охопленого мережею інтернету, є так званий фан-арт – це коли прихильники серіалів, фільмів, акторів, а то буває що й книг створюють авторські зображення того чи іншого героя чи улюбленої сцени.


При цьому художники використовують для цього різноманітні техніки – від «звичних» цифрових малюнків чи олівців і фарб до найнесподіваніших й інколи досить непростих для відтворення технік.


Так, бразильська художниця Nathanna Erica у цьому випадку вдається до використання улюбленого матеріалу – паперу. Її різнобарвні сонячні роботи, виконані у ледь шаржовому стилі привертають увагу і змушують посміхатися. При цьому у цих ілюстраціях легко впізнати ключових героїв і події улюблених творів.


Звісно, існує думка, що фан-арт – то не справжнє мистецтво. Та, наскільки я знаю, більшість тих, хто присвячує своє дозвілля цьому хобі, і не стверджують, що створюють шедеври.


Це – чудовий спосіб підняти настрій собі та іншим представникам певного фен дому, показати, якими бачиш улюблених героїв, інколи – посперечатися з улюбленим автором тощо.


А в деяких випадках, як і тоді, коли мова йде про Nathanna Erica, це ще й гарний спосіб продемонструвати свій талант,вдосконалити техніку та, знову ж, відчути радість від творчості.


Приємного перегляду робіт мисткині, друзі, та гарного вам дня!




Немає коментарів:

Дописати коментар