четвер, 11 жовтня 2018 р.

Кото-фантазія у неймовірних картинах бразильської художниці Rita Cavallari




Коти усіх країн однаково чудові. Звісно, різняться породи, звички, навіть звуки, які вони видають, на думку котовласників із різних країв. Незмінним залишається лише позитивний настрій і натхнення, яке вони дарують не лише хазяям, але й усім, хто щиро залюблений у цих чудових (здебільшого) створінь.


Не певна, що якби я не вказала, звідки ці картини з котами, то всі б читачі легко змогли встановити «країну виготовлення». Тим більше, що мова йде про фантастичних котів, а фантазія, вона така – не любить прив’язок до конкретної місцевості.


Насправді ці неймовірні картини створює художник-самоук Rita Cavallari, яка народилась в Римі, а зараз мешкає в Бразилії.


Довгі роки вона працювала дизайнером-фрілансером, мала справу з такими відомими торговими марками, як Валентино, Армані тощо. А от після переїзду в Бразилію, за підтримки чоловіка, вирішила змінити життя й більше часу присвятити малюванню.


І. варто відзначити, це було справді вдалим рішенням. Кожна її картина – це цілий світ, де лінії й кольори сплітаються у власну неповторну історію. А сюрреалізм не протистоїть звичному світу, а дозволяє глянути на буденні речі під несподіваним кутом і вкотре нагадує, що життя заслуговує на більшу увагу й захоплення.


Звісно, Rita Cavallari не обмежується у своїй творчості одними котами. Теми її робіт несподівані й різноманітні. Але котяча тема спливає у її картинах знову й знову. Незвичайні кольори дозволяють розкрити настрій і саму суть «моделей», підкреслити їхню незвичайність, провокує повернутися до вже переглянутих картин знову, аби розгадати їхню таємницю.



Охочі більше дізнатися про творчість художниці можуть завітати на її сторінку у Фейсбук: https://www.facebook.com/ritacavallariartista/


А всім нам я щиро зичу чудового настрою від споглядання її кото-картин!



Немає коментарів:

Дописати коментар