пʼятницю, 5 жовтня 2018 р.

Американський творчий проект «Pack of Dogs» - для любителів собак і гри в карти




Мабуть, навіть статистика, котра, як відомо, «знає все» (с) зопалу не надасть довідку: а скільки ж на сьогодні у світі існує колод гральних карт?

Давалося б, яка різниця, що зображено на колоді для азартних ігор? Хіба це хоч якось впливає на якість гри, підвищує чи знижує її складність і чи не байдуже азартним гравцям? Звісно, запитання риторичні. Бо якби гравцям було цілковито байдуже, то художники не прагнули б розробити все нові варіанти оформлення карткових колод.

Скажімо, художник John Littleboy із Сан-Франциско вирішив, що просто необхідно втілити у життя власний творчий проект «Pack of Dogs». Бо це – перші карти для любителів собак. І не зрозуміло, як бідахи стільки років були дискриміновані, не маючи «заточеної під них» колоди.

Хоча, а чом би й ні? Карти вийшли цікаві, незвичайні малюнки, де на «нижчих» картах. Хай і схематично, але із цілком реальною пластикою показані пси різних порід, викликають симпатію. Символічні «дами-валети-джокери» – теж хвостаті й чотирилапі додають колоді шарму.

Тож сподіваюся, дузі, що й вам сподобаються роботи John Littleboy. Гарного настрою і чудового дня і вам, і вашим домашнім улюбленцям!



Немає коментарів:

Дописати коментар