субота, 4 березня 2017 р.

Янголячі крила та радісні посмішки від "Поставника щастя №1"




«Поставник щастя №1» - так називає себе українська художниця Євгенія Гапчинська. І справді, варто побачити її дуже впізнаваних янголят, як на губах з’являється посмішка, а на душі стає радісно та легко. Як, зрештою. І має бути.

Упевнена, що Ви бачили, і не раз її світлі і дуже ніжні малюнки. І, певно, не здогадувалися, що їхня авторка досить довгий час не бачила себе художницею і аж ніяк не думала, що малювання – то найважливіше у її житті.

Так, вона закінчила спершу художнє училище, а потім – і Харківський художньо-промисловий інститут. Але проза життя буває такою прозою… На останньому курсі вона паралельно навчалася на манікюрницю, а потім заробляла саме цією професіє, потім разом із чоловіком ремонтувала квартири.

 Потім переїзд до Києва. Робота менеджером у рекламній агенції. Далі –  місце в компанії, що спеціалізувалася на постачанні пластика. Чітке розуміння, що така праця приносить гроші, але аж ніяке не задоволення.

Що ж. Євгенія Гапчинська знову змінює своє життя: вона стає куратором галерейного напрямку однієї із київських галерей мистецтва .і відчуває бажання знову взяти в руки забуті фарби і пензлі. Перша виставка її малюнків відбулася у «рідній» галереї. Зараз її роботи можна відшукати у багатьох приватних колекціях. 


У них – чимало пошановувачів. А головне, художниця займається улюбленою справою та впевнена, що своїм щастям робить більш щасливим світ довкола.

Її сторінка у фейсбуці: https://www.facebook.com/gapchinska/ 


Гарного недільного настрою та лише позитивних змін на шляху до щастя, друзі!
Приємного споглядання малюнків!

Немає коментарів:

Дописати коментар