неділя, 12 березня 2017 р.

Кумедні тварини від визнаного майстра гумористичного живопису Rudi Hurzlmeier





Ранкова усмішка, аби щира, не менш корисна для організму ніж вітаміни. Певна, що таке дослідження вже провели, опублікували, а тепер в наукових колах палко обговорюють цю тезу. А якщо навіть такого дослідження не існує, то просто дарую ідею тим, хто хоті би перевести отакі розмови на науковий ґрунт і довести чи спростувати їх.

Поки ж пропоную виходити з тези, що зустрічати ранок понеділка усміхненою, а не набурмосеною корисно – і для цього не досить поцінованого дня тижня, і для віх нас. Й аби настрій був гарний пропоную переглянути невеличку добірку робіт художника з Мюнхена Rudi Hurzlmeier.

Його малюнки – фантастичні світи з дбайливо виписаними красномовними подробицями, інколи задеркуваті та іронічні, інколи – дуже добрі і ледь сумні – розповідають нам безліч цікавих історій. Після споглядання  їх, уже не дивуєшся, що Rudi Hurzlmeier також добре знаний у світі письменник – автор майже чотирьох десятків опублікованих книг  казок.

А ще, в його біографії є цікавий поворот, про який варто прочитати усім. Хто хотів змінити життя саме з цього понеділка, але раптом почав сумніватися6: а чи не запізно? Не 18 бо років. 

Так-от, Rudi Hurzlmeier народився у Нижній Баварії у 1952 році. Його життя сповнене довгих цікавих мандрів, а ще, він не один рік викладав у школі.




У 80-і рр. ХХ століття почав вивчати самотужки комічний живопис та техніку створення гумористичних картин. У 90-х рр. вирішив представити свої твори на розсуд публіці, яка зустріла картини із захопленням.

Зараз на його рахунку – більше ста персональних та спільних виставок як у Німеччині, так і в інших країнах. Йому присвоєно кілька почесних премій. Він – член правління Асоціації розвитку галереї коміксів ((Fördervereins Komische Pinakothek)

Та сам митець стверджує, що краща його нагорода – це щирі усмішки глядачів.
Тож сподіваюсь, що й ваш настрій став кращим від споглядання його робіт.
Гарного робочого тижня!


Немає коментарів:

Дописати коментар