четвер, 16 березня 2017 р.

Життя із сумом, радістю та вічністю в шотландських котиках Vicky Mount


П'ятниця. Котики. Екслюзивні, до речі, шотландські от!

Чим шотландські коти, кішки і кошенята відрізняються від усіх інших, крім місця проживання? Ну, якщо не брати до уваги того, що двох однаковіх котів знайти ще важче ніж двох однаковісіньких представників виду Homo sapiens... Так от. можу вас відповідально запевнити, що коти на малюнках шотладнської ілюстраторки Vicky Mount настільки індивідуальні, що побачивши їх хоч раз, ви вже точно їх ні з чим не сплутаєте.

За словами самої художниці, вона із самого дитинства прагла малювати, байдуже чим, на чому і по що. Їй дуже хотілося вмістити на аркуші паперу чи на будь-якій поверхні весь світ.
На щастя, у неї стало можливостей реалізувати свої здібності, опанувати графічний дизайн в Університеті в Ліндсі (Англія), кілька років пропрацювати за фахом у цій країні, а потім повернутися додому, до Шотландії.

Зараз у Vicky Mount чимала родина: чоловік. дві доні, дві кішки і старий пес. Вона - гарний фахівець із графічного дизайну,її роботи користується заслуженою популярністю, вона веде багато проектів.А ночами малює "для себе".

Дехто твердить, що головна тема її робіт - коти у всій їх різноманітності. Як на мене, художниця втілює свою дитячу мрію. В її ілюстраціях йдеться про життя як воно є: з комічними і сумними моментами, із радістю, любов"ю, самотністю, затишком і відчуттям незахищеності і навіть тема смерті не табуйована.

А коти... Ну так, коти завжди поруч із людьми, тож мможуть розділити з ними усі важливі моменти існування.

А  ще, ці ілюстрації просто гарні. Ними приємно милуватися. Їх хочеться пам"ятати. Тож приємного вам перегляду та вдалих вихідних попереду!

Немає коментарів:

Дописати коментар