неділя, 5 березня 2017 р.

Їжачки, слони, сови та інші мешканці чарівних світів Irene Owens







Вихідні існують для того, аби люди відпочили і стали до роботи сповнені сил і бажання змінити світ на краще. Ця банальна істина відома всім. 

А от чому тоді саме в понеділок, після відпочинку, частіше всього нагадують, принаймні, у соцмережах, що життя – то не така вже й погана штука? І хтось із вдячністю із цією тезою погоджується, а хтось сердиться ще більше, мовби мова йде про дратівливу тему. Впевнена, що десь у світі вже існує наукове дослідження на цю тему. Можливо, навіть із серії: «британські вчені довели, що…».

Про те, наскільки несправедлива для більшості вчених з Англії цей мем мова не йде. Швидше. про те. що за дивним збігом сьогодні и з вами за ранковою філіжанкою улюбленого напою милуватимемося ілюстраціями британської художниці Irene Owens.

І про те, що її їжачки, слоники, совеня та інші тварини, що ніби зійшли зі сторінок вже написаних і ще не написаних добрих дитячих казок, таки справді здатні покращити настрій. А на додаток, глянемо на її дівчаток-мрійниць які почуваються дуже затишно в цьому казковому сіті. Ніби припрошуючи і нас озирнутися довкола й переконатися на власні очі, що неймовірні, але дуже затишні дива – поруч.

Приємного споглядання робіт Irene Owens та сил на весь  тиждень!




Немає коментарів:

Дописати коментар