четвер, 9 березня 2017 р.

Усі кольори філософії Чорного Кота в малюнках Аnnya Djachiachvili





П’ятниця. Котики. Тобто один цілком конкретний чорний кіт. Ні, навіть не так Чорний Кіт від художниці із Сполучених Штатів Америки Аnnya Djachiachvili.

Як і личить кожному коту, тим більше чорному, це – казкове створіння, у всіх сенсах цього слова. Сибарит, гурман, філософ, знавець, як жити правильно. Хоча його поняття «правильно» інколи трохи розходиться із цим терміном у розумінні середньостатистичного кота.


Якщо, звісно, такий міфічний звір, як «середньостатистичний кіт» існує в природі. Я б ще про «нормального кота» згадала! Але наш кіт твердо знає: смачного мало не буває, якщо хочеш підтримати приємну для ока форму. А найсмачніше печиво те, яке «скошатичили» у ліжку.

Але хіба такі філософські погляди на життя і навіть дружбу заважають йому шкодити та вплутуватись історії, варто господарю (помешкання, де він живе, не самого ж кота, звісно) на хвильку відвернутися? Ні, не заважають. Хоча на мене таки справило враження таке творче застосування техніки, аби лапи не втомлювались від капостей.




А ще, як і личить страшному Чорному Коту, знається на чарівництві та не забуває святкувати Гелловін.

А ще, десь у душі він янгол, як і всі коти. А якщо хтось не вірить, то для скептиків є переконливий доказ – малюнок крил.

О, ледве не забула! Із ним ще й пов’язана містична історія. Десь із місяць тому, у лютому, я розміщувала в цьому блозі пост про Annyа Kai та її яскраво-позитивних совок. І ще скаржилась, що таке вміння працювати з кольором та здатність сміливо експериментувати зі створенням найяскравіших фарб обмежується однією темою. Хоча совки у неї таки чудові: http://mytradosti.blogspot.com/2017/02/annya-kai.html




 Як виявилося, дарма скаржилась, моя провина. Могла би збагнути, що в творчої особистості може існувати кілька псевдонімів для різних проектів. А ось манера виконання залишається характерною і радує око.

Тож приємного перегляду та гарного настрою, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар