четвер, 30 березня 2017 р.

Про котів та про інше важливе в житті з гумором від художниці Joy Campbell





Американська художниця Joy Campbell дуже любить кішок, не менше ніж котів і кошенят. Тим моїм друзям, які на цьому місці ввічливо стримали  здивоване: «А що, без пояснення ми б не здогадалися?», – дякую за делікатність. А ще, поспішаю запевнити, що це – далеко не єдина і навіть не головна (хоч у це не так і легко повірити) складова її успіху.


Ще у неї є гарні, світі й оптимістичні інколи з ледь помітною іронічною ноткою виписані з любов’ю, знанням та почуттям гумору малюнки інших домашніх улюбленців та пейзажі. Joy Campbell мешкає у невеличкому містечку Уінлок у штаті Вашингтон та полюбляє не лише малювання, але й фотографію та садівництва. І навіть сама вагається, у якій послідовності розставити ці свої захоплення.

Щоправда, не знаю, як щодо садівництва, та й фотографії її у світовому павутинні поки що не розшукувала. Але якщо вона приділяє їм стільки ж уваги, як і малюванню, то, певно, досягла чималих успіхів.

Бо живописом вона займається уже 30 років, не боїться експериментувати та змінювати техніку: раніше вона мала справу з акрилом й акварельними фарбами, зараз віддає перевагу масляній. Не втомлюється шукати і вдосконалюватись.

 Бо навіть більше ніж малювання, фотографію й садівництво полюбляє життя у всій його повноті. А хіба таке, повне, сяюче усіма барвами життя можливе без котів?

Гарного настрою від перегляду, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар