вівторок, 21 березня 2017 р.

Щасливі квіткові пані від ілюстраторки із Сінгапура Grace Ciao







Квіти весною – то чудово. Хоча. Насправді, квіти – диво завжди, у будь-яку пору року. Але коли весна щедро сипонула калюжами і бруньками, а потім замислилась, а чи не перевиконала вона з  чепуріння і чи не варто трохи зачекати із листям і гарною погодою… Так от, у такий1 час приємно помилуватися на квіти.

І не лише на складені в букети чи намальовані, але й на ось такі, які стали невід’ємною частиною мистецького простору. Знайомтеся: квіткові красуні фейшн-ілюстратора із Сінгапура Grace Ciao.


Звісно. модні виставки вона ілюструє у більш традиційній манері, не вдаючись до такого тендітного матеріалу. А це, за словами самої художниці, аналог квітів, засушених між сторінками книг на спогад. Бо сама ілюстратора надає перевагу тому, щоб квіти з вази, які от-от почнуть підв’язати, опинялися не у сміттєвому відрі, а ставали частиною все нових ілюстрацій, де не завжди головне казкові сукні. 


За допомогою квітів вона розповідає добре всім відомі, але від того не менш зворушливі історії про вихідний, проведений із дитиною чи з подругою, про зустріч із другом, щастя від того, що врешті опинилась у місті мрії… Не диво, що у неї чимало шанувальників. У цьому легко переконатися, завітавши за посиланнями: http://www.graceciao.com/



А ще, не лише її малюнки, але й саму біографію можна назвати мотивуючою. Grace Ciao після завершення університету хотіла стати службовцем у банку. Їй дуже хотілося малювати, але доводилось ділити час між «серйозною» роботою та улюбленим хобі, яке, на думку її оточення, не могло приносити гроші. Але малюнки-хобі привернули уваги через впізнаваний стиль та витонченість ліній. Тож зараз ілюстратора співпрацює із відомими брендами: Сhanel, Dior, Fendi, Jaeger Le-Coultre, JW Marriott, Elie Saab, Ralph Lauren. А у вільний час подовжує створювати квіткових красунь.


Приємного вам милування її роботами!


Немає коментарів:

Дописати коментар