неділя, 26 березня 2017 р.

Пригоди найкращих у світі подружок від англійської художниці Berni Parker







Найпопулярніша серія робіт сучасної англійської художниці Berni Parker – «Дівчата, які люблять життя». Але із таким самим правом художниця могла б назвати її «Найкращі подружки у світі».

Урешті, вона з бездоганним, хай і дещо специфічно-англійським, почуттями гумору, зображає не тільки веселі подорожі та вечірки але й буденні моменти із життя своїх героїнь. Не треба мешкати у Великобританії, аби мати досвід із втішання подруги, якій нема чого зодягти на важливу зустріч, чи раптово, під час її зважування після свят, зламалися ваги і показують якусь підозрілу цифру. 




А якщо навіть відступити від таких, дещо стереотипних, проблем, то ще залишається випробування хворобою. У миті, коли потрібна допомога, дружба стає справді коштовною річчю.

Але неприємності та біди залишаються позаду, і героїні Berni Parker знову готові до пригод та розваг. А їхні численні шанувальники із задоволенням чекають на нові вітальні листівки та гравюри від художниці.

У художниці, кваліфікованого фахівця в області графічного мистецтва й ілюстрацій, із незмінним успіхом проходять виставки робіт не лише вдома, але й у США та Японії.

Тож пропоную помилуватися ілюстраціями та зарядитися гарними настроєм на весь робочий тиждень!
 
А так, ще кілька листівок, присвячених тому, як правильно справляти дні народження в колі найліпших подруг. Це нічого, якщо я спроможуся на банальність? Тож я не відмовилась би бути такою, коли виросту. (Ну, 18 та 21 – позаду). А от інші листівки усе ще актуальні. :)




Немає коментарів:

Дописати коментар