субота, 11 березня 2017 р.

Різнобарвні слони та світ, де нема місця суму, в картинах художниці Karin Taylor





Гарного недільного ранку, друзі! Хай весна дарує сили та натхнення, а у вихідні обов’язково знайдеться час, аби зробити щось приємне для cебе.






Скажімо, помилуватися малюнками художниці з Австралії Karin Taylor. Певно, любов д  напоєної сонцем, щедрої природи австралійського  континенту знаходить свій відбиток уу яскравих і дуже світлих та милих ілюстраціях художниці. Недаремно ж вона зізнається, що надихається перед початком роботи, споглядаючи океан.

Хоча, не менш вірогідна версія, що цей радісний кольоровий світ, сповнений усміхнених слоників, дельфінів, сов та казкових дівчаток – чи то фей, чи то чарівних принцес – виник у художниці із бажання порадувати своїх доньок. Діти – більш суворі критики ніж дорослі. І якщо їм подобається якась робота художника, то вірогідно, що ця  ілюстрація буде до смаку і дорослій аудиторії.


На підкріплення останньої тези хочу відзначити, що з роботами Karin Taylor глядачі познайомилися на початку 2000-х. Уже тоді ї ілюстрації знайшли своїх прихильників, а з того часу кількість прихильників її мистецького таланту невпинно зростає.




І не диво,  бо при всій своїй показовій простоті та наївності  ці ілюстратори сповнені тепла та любові – до їхніх героїв, до глядачів та до всього життя загалом.

Гарного перегляду!


Немає коментарів:

Дописати коментар