неділя, 14 травня 2017 р.

Кумедно-зворушливі янголи української художниці Анни Черненко




Цікаво, а чи діє принцип: «як рік зустрінеш, так його і поведеш», – у менших масштабах? Скажімо, якщо зранку понеділка помилуватися янголиками, чи буде увесь тиждень чудовий?




Відповідь на це запитання ми отримаємо лише через сім днів. А поки що просто із задоволенням помилуємося малюнками художниці із Сум Анни Черненко.

Уже більше двадцяти років пані Анна працює архітектором, а малює – для душі, у вільний час. І це їй вдається робити так добре, що у рідному місті її знають не лише як поважного висококваліфікованого фахівця, але й як «маму янголів».

На її малюнках дива виглядають настільки звично, що видається: саме таким, на межі доброї чарівної казки та світлої буденності, яка буває у дуже гарних людей, бачить світ дитинства художниця.

«Я хочу, аби побачивши мої картини, люди посміхалися», – стверджує художниця. І її бажання справджується: мало хто залишається незворушним при вигляді її картин. Вони приносять світлі посмішки і малим, і дорослим та викликають бажання розглядати їх ще і ще, відзначаю цікаві деталі та чисті кольори, а головне, всотую їхню легку й ніжну атмосферу.

Приємного милування роботами художниці, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар