субота, 20 травня 2017 р.

Неймовірна колекція вірменського fashіon-ілюстратора Edgar Artis







Не люблю вживати слово «усі», але багато хто в дитинстві розмальовував і вирізав із паперу красунь-ляльок. А потім вигадував їм неймовірні шати з того ж паперу – старанно розмальовані фломастером чи вирізані з кольорового паперу. Пам’ятаєте, ще дорослі підсміювались, що, от, у родині власний модельєр росте?

Ну, модельєрами, а швидше, fashion-ілюстраторами, стали не всі. Але ж тим цікавіше глянути на людей. які і в дорослому віці подовжують експериментувати із вдяганками намальованих ляльок, інколи при цьому виявляючи неабияку винахідливість та творчість.

Саме таким несподівано-творчим підходом відрізняються малюнки молодого вірменського ілюстратора Edgar Artis. Аби зробити свої композиції більш виразними, він легко виходить за площу аркуша. Усі образи створених ним красунь – дуже живі й динамічні. Хоча індивідуальність моделей – це не те, чим у першу чергу заклопотані fashion-ілюстратори.

Але цікавіше розглянути, як саме він створює «одяг» намальованим моделям. Справа в тому, що Edgar Artis сміливо експериментує із техніками. І надає перевагу, принаймні, двом різновидам. По-перше, мова йде про те, аби «оживити» плаття за допомогою рельєфних додатків. 

Я вже розповідала по кількох художниць, які вбирали своїх намальованих героїнь у строї із пелюстків квітів. А цей художник для створення «колекції» вдається як до побутових речей, так і використовує продукти харчування. Інколи виходить незвично. Але, врешті, леді Гагі і в реальності можна носити гм, їстівні плаття. А тут художник експериментує із фактурою для намальованих красунь.

Ще один, не менш цікавий спосіб створення одягу –  просто вирізання контуру плаття. На малюнку – голова, руки та ноги,  замість одягу… А от і не порожнеча! А частина пейзажу – квітів, неба, полум’я чи вогнів мегаполісу. Здається, так легко: просто прикласти силует ляльки до вікна і сфотографувати відбиток. Чи зогледіти десь чудовий пейзаж, дістати паперову ляльку, яка завжди із тобою і показати прихильникам в інтернеті, як виглядатиме незвичне плаття кольору клумби чи заходу сонця.





Легко, але чи багато ви знаєте людей. які б так чинили?Тож пропоную разом помилуватися цікавими ілюстраціями художника.

Гарних вихідних, друзі! Хай щастить!




Немає коментарів:

Дописати коментар