четвер, 4 травня 2017 р.

Пухнастий позитив (котики тобто) від британської художниці Kim Haskins





П’ятниця. Котики. Цього разу – британські.

Ой ні, поспішаю уточнити для знавців порід: це не котиків на малюнках я намагаюся за британських видати. Це я так незграбно намагаюся представити художницю з Великобританії Kim Haskins

 

Саме ось такі пухнасті різнокольорові котиська – фірмовий знак художниці. Їх зображення із легкістю пізнають шанувальники творчості художниці у всьому світі.

 

Так, існують скептики, які наголошують, що істоти на малюнках, безумовно, чарівні, але анатомічно не дуже скидаються на «справжніх» Félis silvéstris cátus.

Ну, оскільки ніхто такі зображення й не друкує як ілюстрації до підручника зоології, а анатомічні особливості персонажів листівок – то тема окремої і надзвичайно ці кавової розмови, то на такі зауваги, зазвичай не вважають.

 

Ще дехто стверджує, що отакі-от малюнки мають на меті викликати лише розчулення в глядачів й аж ніяк не претендують на високе звання мистецтва. Ну, звісно, можна малювати котиків, аби привернути увагу людства до глобальних проблем нашої епохи чи як ілюстрації до трактатів із філософії. Можна, але чи треба? 

 

Інколи так і кортить просто насолодитися гарними малюнками – і так. із котиками теж, посміхнутися і відчути як важливі проблеми хоч ненадовго відступили.

 

Тож приємного перегляду, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар