вівторок, 30 травня 2017 р.

Паперові крила, що тріпотять на справжньому вітрі, від колумбійської художниці Diana Beltran Herrera




Дехто мріє про крила. І це – справді чудова мрія. Аби лише не бажати, мов ображений підліток: що от, стану крилатим, полечу далеко-далеко – а ви всі плакатимете без мене. Звісно, і таке використання крил можливе, але якось це… як із гармати по горобцям.

А от дехто хоче мати крила, аби подарувати їх іншим. І тоді трапляються дива. Навіть якщо ті крила – з паперу. А «інші» – твої власні поробки.

Ось і художницю з Колумбії Diana Beltran Herrera (зустрічала транскрипцію – Діана Белтран Еррера) багато із її шанувальників називають чарівницею. Один із найпоширеніших відгуків на її творчість: «здається, що птахи от-от полетять, мов живі!».


І не диво, до створення її старанно – пір’їнка до пір’їнки – вирізаних із паперу та змодельованих птахів докладено стільки терпіння й любові, що легко відчути посвист вітру в їхніх крилах. 

Художниця працює у галузі промислового дизайну, а створення усім відомих і геть фантастичних птахів – то її відпочинок, хобі. Серед її виробів немає двох однакових: вона старанно викреслює кожну нову модель, проводить розрахунки, підбирає відтінки кольорів, а вже потім береться до справи. Аби поповнити свою колекцію черговою паперовою, але такою живою птахою.

Приємного милування та гарного настрою, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар