четвер, 18 травня 2017 р.

Пухнасті бешкетники з очима янголів від художниці Jenny Newlend





А у нас сьогодні п’ятниця. Існує велика ймовірність, що й у вас – теж! А там, де п’ятниця, там в інтернеті настають тяжкі муки для тих, то позиціонує себе як cat free


Бо так, йтиметься саме про котиків. А вже аби загроза була справді важливою, про кошенят, от! Різнокольорових. Подекуди навіть пухнастих. Бешкетливих, як і личить збориську улюблених і балуваних малюків незалежно від того. чи є у них хвіст і на скількох ногах чи лапах вони пересуваються. Хоча на деяких картинах ще й песики присутні – теж малолітні й симпатичні.




Ну, після того, як я остаточно деморалізувала всіх своїми чесними застереженнями, переходимо до справи. Сьогодні у нас до вранішнього кухлика улюбленого напою десертом слугую малюнки сучасної американської художниці Jenny Newlend.

Вона присвятила близько 20 рків кар’єрі в області образотворчого мистецтва і на сьогодні вважається однією з найвідоміших художників, які малюють тварин в реалістичній манері.

Маю сказати. що моделей їй для картин не бракує: у будинку її родини мешкають 15 кішок, чотири пси, а також сільськогосподарські тварини.

Крім кошенят і цуценят вона створює чудові картини із зображенням диких тварин. Варто відзначити особливу техніку малювання художниці, завдяки якій вона чудово передає фактуру хутра своїх «моделей». Художниця використовує поєднання акрилових фарб та техніки аерографії.

У США зараз неабиякою популярністю користуються футболки, банери, кухлики та інша сувенірна продукція із зображенням тварин від Jenny Newlend.

Сама ж художниця, розповідаючи по свою творчість, зазначає: «Мені дуже  пощастило, що Бог наділив мене цим чудовим даром (мистецькими здібностями – Т.Т.), котрий мені дуже подобається і яким я полюбляю ділитися із світом. Дуже важливо любити те. що ви робите. Це робить життя більш щасливим».

Тож  приємного милування її роботами, друзі, та гарного настрою напередодні вихідних!

Немає коментарів:

Дописати коментар