неділю, 3 червня 2018 р.

Angry Birds та інші без ретуші: цікаві роботи фінського фотографа Ossi Saarinen



 



 

Я не буду пояснювати, що таке Angry Birds. Бо раптом хтось із читачів не знає. а потім мене звинуватять, що вчу поганому. Для розуміння посту досить нагадування, що під цією назвою показують різнобарвних стилізованих птахів, усіх – у формі кульки. Хоч і різного розміру.

 

 

Куля, може, й ідеальна геометрична фігура, як учить геометрія, але природа якось не поспішає у цьому випадку прагнути до ідеалу. Тож знайти щось справді кругле у реальному житті – не так легко.

 



 

«Не легко, але можливо», – зазначає фінський фотограф Ossi Saarinen, який спеціалізується на «фотополюванні»: він виїздить до лісів і годинами блукає там або, навпаки, ті ж самі години проводить непорушно у засідці, аби відзняти вдалий кадр із пернатими чи чотирилапими красенями.




У результаті він – автор багатьох унікальних світлин, при створенні яких принципово не користується фотошопом. Тож підбірка «круглих птахів», не завжди, до речі, злих – це таки «жарти» природи, яка не втомлює дивувати різноманіттям.




Не змогла пройти повз і не поділитися з вами результатами цього кумедного проекту фотомитця. А щоб показати, наскільки різноманітна йог творчість і з якою майстерністю він «ловить» незвичайні й цікаві моменти, наводжу низку фотографій, які не входять до цього проекту.




Приємного перегляду робіт фотографа Ossi Saarinen, друзі, та гарного вам дня!







Немає коментарів:

Дописати коментар