середу, 20 червня 2018 р.

Птахи й метелики із кольорового паперу від колумбійської майстрині Diana Beltran Herrera






Зараз у віртуальному просторі хенд-мейд переживає відродження. У деяких колах мати творче хобі вважається ознакою гарного тону. Але серед творчих колекцій, які стають вірусними проектами в інтернеті, зустрічаються справжні шедеври.



Тож поціновувачі творчості певної творчої особистості з нетерпінням очікують на кожну нову зустріч з його чи її творіннями.


Саме так трапилось із роботами колумбійської художниці й дизайнери Diana Beltran Herrera. Уперше про її хобі глядачі дізналися у 2014 році. І від тоді дехто з любителів паперових скульптур із нетерпінням очікують на нові колекції її робіт.



Майстриня створює з цупкого кольорового паперу обємні скульптури – зображення птахів, метеликів, квіти. Її «візитівка» – яскраві кольори й увага до деталей.



Найбільше Diana Beltran Herrera подобається створювати птахів. При цьому однаково цікаво для неї відтворювати максимально точно як синиць чи горобців, так і колібрі. І в кожному випадку вона намагається показати, наскільки гарна кожна пташина.



І щоразу, коли вона викладає на своєму сайті нову колекцію робіт, вони швидко розповсюджуються в інтернеті й збирають позитивні відгуки.



Сподіваюся, що й вам, друзі, сподобається творчість майстрині!





Немає коментарів:

Дописати коментар