вівторок, 12 червня 2018 р.

Будні в коханні від корейського ілюстратора Puuung








Що буває, коли романтична історія на екранах чи в книзі завершується сакраментальним поцілунком на світанку чи під час весілля? Найпередбачливіші автори запевняють нас, що герої далі «жили собі довго й щасливо», залишивши пригоди й пристрасті позаду.



Та дехто не вірить і, перегортаючи останню сторінку чи переглядаючи останні титри, зітхає, що от-от ще одне кохання, хай і вигадане, розіб’ється об побут.


Однак існують і ті, хто певен: повсякденність і кохання цілком можуть співіснувати. Велике почуття складається із побутових дрібниць, коли у вас з улюбленою людиною одне на двох мовчання, розмови й почуття.



Саме так твердить митець Puuung із Південної Кореї у своїй серії акварельних ілюстрацій «Love Is, Puuung». У ній немає нічого незвичайного – прості, ледь стилізовані під дитячі, малюнки, теплі кольори, моменти, які ніби й не змушують затамувати подих бо трапляються у житті багатьох пар. 


Однак, якщо на мить замислитись, стає зрозуміло, що саме із таких «дрібничок» для художника й складається щасливе життя: затишне чаювання на двох, обережно, аби не збудити, поправлена ковдра, спільні мандри й прогулянки, допомога на кухні, яка трохи уповільнює приготування їжі, але зате підіймає настрій. врешті, спільне купання улюбленої киці…


Як зазначає Puuung, «кохання – це той стан, коли двоє можуть знайти спільну мову. Ми можемо легко проґавити кохання в нашій буденності. Саме тому я намагаюся через мистецтво показати сенс любові».





Більше про творчість художника можна дізнатися на сайті: http://www.grafolio.com/puuung1


Гарного вам дня, друзі, і приємного перегляду робіт!










Немає коментарів:

Дописати коментар