суботу, 16 червня 2018 р.

Скульптури з паперу й натхнення від англійської майстрині Lisa Lloyd





Для вмілого митця цілком досить аркуша паперу, аби створити справжнє диво. А якщо цих аркушів багато й вони різнокольорові, то чим це не привід створити власний паперовий – дуже незвичний, творчий і водночас пізнаваний – світ?


Саме так свого часу вирішила англійська мисткиня Lisa Lloyd, тож на сьогодні в неї вже існує чимала підбірка дуже різнопланових тримірних чи багатошарових скульптур із паперу.



Вона моделює з кольорового цупкого паперу тих істот і речі, які їй подобаються найбільше. У результаті серед робіт майстрині можна знайти пейзажі й подорожніх, натюрморти з різноманітних побутових речей чи сніданки, розкішну красуню-синицю чи діловитого джмеля, який, здається, ось-ось здійметься вгору із басовими дзижчанням.



Прихильники її творчості відзначають не лише сонячні теплі кольори, але й увагу до деталей та клопітку працю, яка стоїть за кожною роботою.



Хоча сама Lisa Lloyd зазначає, що кожна робота вимагає від неї чимало часу, розрахунків і технічних рішень, не менше уваги вона приділяє тематичній складовій своїх паперових скульптур. Якщо це не просто натюрморт чи зображення поодинокого предмета чи істоти, а багатофігурна композиція, майстриня прагне натякнути глядачам на можливий розвиток сюжету, розбурхати їх уяву.




У її творчості зявляється все більше прихильників в інтернет-просторі. Сподіваюся, друзі, що роботи майстрині сподобаються і вам!





Немає коментарів:

Дописати коментар