пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Незвичайний паперовий зоопарк 3д-художника Wolfram Kampffmeyer








Хто спробує уявити собі хобі митця, чия робота пов’язана із 3д-моделюванням й іншою комп’ютерною реальністю? Звісно. якщо розглядати це питання як серйозне, то воно не коректне: яких тільки хобі не буває в людей і як тільки вони не пов’язані із роботою – від повного заперечення до продовження й розвитку «основної» діяльності.





Якщо говорити про сучасного німецького майстра (хоча зустрічала й визначення 3д-художника) Wolfram Kampffmeyer, то тут, звичайно, другий варіант. Після вивчення комп’ютерної анімації в Filmakademie Baden-Wuerttemberg в Людвигсбурзі у митця виникло непереборне бажання виготовити свої зд-моделі в реальності. Аби до них можна булло доторкнутися рукою.





Тож його численні фігури тварин і птахів ледь нарочито стилізовані від такі комп’ютерні моделі. І в той же час майстер доклав чимало зусиль, аби вони стали «живі», щоб передати «в папері» рух і пластику. 





Ми вже знаємо, що це – універсальний матеріал у руках талановитого й досвідченого митця. Незвичайний вибір на користь пастельних кольорі, вдало обрані пози, дбайливо виставлені ракурси під час зйомок – і важко уникнути ілюзії, що перед тобою казкові, але цілком «живі» створіння.





Схоже, такі відчуття виникають не лише в мене. але й у численних шанувальників таланту майстра. Принаймні, його сайт досить популярний серед інтернет-користувачів: https://www.etsy.com/ru/listing/167475803/wall-decoration-butterflies-diversity?ref=shop_home_active_24




Приємного перегляду робіт Wolfram Kampffmeyer і гарного вам дня. друзі!










Немає коментарів:

Дописати коментар