четвер, 31 травня 2018 р.

Сонячні коти із дощової країни: радісні ілюстрації вельської художниці Chervelle Fryer





Що спільного між котами і драконами? Ой, щось у мене тиждень дивних запитань. Та сьогодні, на честь п’ятниці, відповідь цілком позитивна відповідь, щоправда, очевидна лише для мешканців Великобританії, а ще краще – Вельсу, де вистачає й тих, і тих чарівних, у всіх сенсах цього слова, створінь. Бо не даремно ж його вважають країною овець, драконів і дощу.І легенд, бо всі складники для гарних легкенд у наявності ледь не з надлишком.

До цієї думки охоче приєднується й молода ілюстраторка Chervelle Fryer,  палко запевняючи: так, її рідний край саме такий! А ще, він багатий котами, яких вона щедро зображує на своїх малюнках.


Серед її клієнтів – Fortnum & Masons, Specsavers, Tesco, Transport for London, Magazine Waterfront, Source і Radio Times. Тематика робіт художниці доста різноманітна, хоча вона надає перевагу пейзажам, яскравим кольорам і незвичайним текстурам малюнку.



Можливо, це одна із причин, що «для душі» вона часто малює котисько, до того ж, яскраво-рудого, помаранчевого кольору. Ні, звісно, було б перебільшенням сказати, що у неї немає зображень цих домашніх улюбленців інших кольорів. Більше того, інколи у неї бувають малюнки з «іронічною містикою», коли котики представлені з німбами чи, навпаки, втіленням пекельним сил.



Та в будь-якому випадку, багато хто з відвідувачів сайту http://chervelle.co.uk/ стверджує, що малюнки котів за авторства Chervelle Fryer гарантовано підвищують настрій.


Сподіваюся, друзі, що й у вас малюнки художниці викликали щиру усмішку. Гарного вам дня!




Немає коментарів:

Дописати коментар