четвер, 3 травня 2018 р.

Позитивний котосвіт від художниці Jo Parry

І знову котопятниця до послуг усіх любителів котів, а також – тих, хто цього дня надто нетерпляче поглядає на годинник. Жоден день тижня (так, і понеділок також)  не заслуговує на таке ставлення.






Саме інстинктивним прагненням до відновлення всесвітньої справедливості, а ще тим, що п’явиця колись розшукала собі серед знайомих гарного іміджмейкера, я й пояснюю прагнення багатьох користувачів інтернет-мережею постити цього дня позитивні малюнки.
А вже де й якими аргументами представники славного племені котів змогли переконати людей, що їхній вигляд – то суцільний позитив, історія, безумовно, цікава, але вкрита мороком таємниці.
Тож повернемося до позитивних малюнків із котами як арт-обєктами. Скажімо, до творчості американської художниці-ілюстраторки Jo Parry. Бо ж її малюнки саме й розраховані на те, аби викликати щиру усмішку.

Хтозна, що думають про такі схематично-гумористичні зображення самі коти. Можливо, вони надто гарно виховані, тому й не діляться своїми думками, а може, їм байдуже, що там малюють в інтернеті. Принаймні, поки господарі люблять, годують і ніколи не кидають.

А от серед людей, і не лиш котовласників, у творчості Jo Parry чимало шанувальників.
Сподіваюся, що роботи художниці сподобаються і вам. Приємного перегляду, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар