неділю, 6 травня 2018 р.

Фотографії крізь фільтр гумору й любові до життя: творчі роботи ілюстратора Suraj Sirohi








Для багатьох власників акантів інстаграма розміщені в цій соцмережі фотографії – то теж творчість. Пропустити кадри із життя крізь фільтри так, щоб підкреслити його красу, яскравість, авантюрну складову чи викликати цими світлинами заздрість чи щиру усмішку глядачів – то талант.




А от ілюстратор Suraj Sirohi, створивши свій акаунт в інстаграм, вирішив піти далі: хочете щось змінювати у буденних світлинах і показувати життя із незвичайної точки зору? Без проблем!





Надсилайте будь-яке фото, не обов’язково шедевр чи зразок концептуального мистецтва. На мою електронну адресу і я доведу, що життя – то весело й радісно. Аби лише не забути про це.




У результаті на його роботах коти «намилюють шию» псу в буквальному сенсі, будиночок із гральних карт перетворюється на королівський замок, а забуті на столі ножиці потрапляють у детективну історію.





Таких колажів із буденних світлин і креативних малюнків в автора вже більш ніж сто й він не збирається зупинятися на досягнутому.




В інстаграму Suraj Sirohi: https://www.instagram.com/surajsirohi1008/?hl=uk багато шанувальників.




Сподіваюся. що його веселі малюнки викличуть й у вас, на початку нового робочого тижня, щиру усмішку. Хай щастить, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар