середу, 9 травня 2018 р.

Дивовижні казки й буденне життя ілюстраторки Kailey Whitman








Чи помічали ви. що в наш вік цифрового мистецтва, фотографій і колажів все більше солідних видань надають перевагу хоча б частково «мальованим» ілюстраціям? Принаймні, це твердження справедливе для західних періодичних видань.


Скажімо, такі відомі американські ЗМІ, як The New York Times, The Village Voice звертаються до цілої низки талановитих ілюстраторів. Головна умова при цьому – притаманність митця власного, неповторного «почерку» й уміння поглянути на буденні речі свіжо й оригінально.



На їхніх шпальтах постійно з’являється ім’я ілюстратрки-фрілансерки  Kailey Whitman. Багатьом читачам імпонує її манера зображати сучасні міста й жанрові сценки у казковому стилі.


Хоча останнє пояснити просто: Kailey Whitman з дитинства любила, і, звісно, продовжує любити казки. І при цьому, створюючи малюнки до добре всім відомих неймовірних історій вона намагається, аби вони були не лише оригінальні, але й розкривали казки з несподіваного боку.


У її аканту в інстаграм: https://www.instagram.com/kaileywhitman/ багато шанувальників, які з нетерпінням очікують на чергову роботу художниці.


Сподіваюся, друзі, що перегляд її ілюстрацій покращить настрій і всім вам. Гарного дня!









Немає коментарів:

Дописати коментар