понеділок, 14 травня 2018 р.

Такий чудовий, філософський і ніжний світ в ілюстраціях української художниці Дар’ї Стрибченко






Ідея вчитися упродовж всього життя гарна в теорії й шукати нові шляхи розвитку, безумовно, мудра й приваблива. Та, на жаль, у реальному житті доступна не для кожного.


А от якщо, отримавши престижну й потрібну спеціальність, продовжувати шукати нові шляхи реалізації своїх здібностей і втілення їх у життя. доля може змінитися несподівано й дуже цікаво.



От, скажімо, київська художниця Дар’я Стрибченко перш ніж присвятити весь час найулюбленішому заняттю, яке стало професією, – ілюстрації, отримала диплом магістра міжнародних відносин. А ще – диплом бакалавра образотворчих мистецтв. Після чого спробувала себе в ролі графічного дизайнера.


У результаті художниця знайшла справу до душі і на сьогодні працює позаштатним редактором у багатьох відомих інтернет- і паперових ви данях. Серед її постійних клієнтів – журнал BBC Focus, журнал Bulletin Magazine, Scientific American и The MIT Media Lab.

Це той випадок, котрий засвідчує, що мова ілюстрації – інтернаціональна. Хоча серед робіт Дар’ї Стрибченко бувають і жартівливі ілюстрації, засновані на візуалізації якихось ідіом, й малюнки-відгуки на певні події чи соціальні проблеми. Однак, не меншою популярністю користуються її лірично-ніжні, задумливо-філософські чи кумедні роботи.





Приємного перегляду робіт художниці, друзі! Гарного дня!







Немає коментарів:

Дописати коментар