середу, 16 травня 2018 р.

Казки й мабуття в неймовірних роботах італійської майстрині Silvia Logi








Яким митці уявляють собі місто майбутнього? О, легше та й швидше перерахувати, в якому образі те майбуття не уявляли! Принаймні, для тих глядачів, які полюбляють фентезі й цікавляться творчістю так само закоханих у фантастику.





Але якщо такий глядач чи така глядачка буде надто самовпевненим(а), то одного разу на нього (неї) чекає неабияке здивування. Це я зараз про себе. Бо побачивши «Місто майбутнього» в інтерпретації сучасної італійської майстрині Silvia Logi, щиро здивувалася, а потім звернулась по допомогу до гул-перекладача: чи точно відтворено назву роботу?





Хоча мала б не дивуватись, а погодитись: що лише дуже гарна людина може вважати містом мрії – утопією поєднання міста й селища, де людина й природа поєднані у нерозривного дружньому поєднанні. Міста затишні, сповнені світла й любові, а не неймовірних технологій, які не залишають місця зеленим деревам чи неспішним прогулянкам у місячному світлі.





Крім того, у колажах Silvia Logi багато часто зустрічаються мотиви диво-риб, інших не менш казкових і неймовірних тварин і диво-птахи,не менш дивні пейзажі. Мисткиня захоплюється фентезі, а ще – експериментує в області декоративно-прикладного мистецтва. Тож результат її творчості – перед вами.





Більше про творчість майстрині можна дізнатися на її сторінці у фейсбук: https://www.facebook.com/silvialogiartworks/





Приємного перегляду робіт Silvia Logi й гарного дня вам, друзі!








Немає коментарів:

Дописати коментар