суботу, 12 травня 2018 р.

Вишивки замість подорожніх замальовок: незвичайний проект Teresa Lim





Відправляючись у подорож, багато хто серед найнеобхідніших речей кладе до валізи чи наплічника фотоапарат. Ще дехто вирішує, що цілком можна обійтися смартфоном чи айфоном: на селфі їх можливостей цілком вистачить. Але бувають і ті, хто зітхає на засилля фото з подорожей в соцмережах і возить із собою блокнот чи альбом для дорожніх замальовок-скетчів.


А от майстриня з Канади Teresa Lim винайшла ще один спосіб зафіксувати найвдаліші моменти подорожі: вона вишиває краєвиди, що їй найбільше сподобалися.


За професією вона – текстильний дизайнер. Її вишивки – то почасти хобі, а почасти – виклик тревел-фото, що заполонили інтернет.



Проекту вже кілька років і за цей час колекція мисткині поповнилася вишитими пейзажами із В’єтнаму, Токіо, Праги, а ще – із поїздок Німеччиною й Нідерландами.


Сама Teresa Lim так розповідає про свій незвичайний проект «Sew Wanderlust»: «Я вважаю, що текстильний дизайнер так само може відбити чудову мить у творі мистецтва, як і фотограф. Та. на відміну від фотографа. Він переживає кожну мить творчості. Тож отриманий у результаті арт-обєкт для нього більш цінний. Я отримую від цього проекту справжнє задоволення: вишивок уже набралося кілька десятків. Але це – ще далеко не кінець».

Приємного перегляду її творчості й гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар