вівторок, 15 травня 2018 р.

Фантастичні квіти з води, фарби й натхнення: незвичайний проект лондонського художника Mark Mawson





Чого тільки не фотографують люди, реалізуючи творчі проекти! А якщо обійтися без риторичних вигуків, то перша теза зведеться до банально: подивіться – така краса, яка складається із таких буденно-звичних речей.


Лондонський фотограф Mark Mawson уже кілька років реалізує незвичайний творчий проект: він додає у воду різнокольорові фарби і зафільмовує результати. Перш ніж стверджувати, що так зможе будь-хто, замисліться: а навіщо «будь-кому» це потрібно? Можливості камери перевіряти. Ну, тоді варто. Хоча навряд чи у першого-ліпшого любителя буде аж така професійна техніка.


На те, аби зафіксувати результат, який би нагадував е розплилу ляпку, а гарний абстрактний малюнок. у Mark Mawson є лише частки секунд. І він сповна користується цим короткими уривками миті.


Оскільки проект триває уже не перший рік, то на фотографу допомагає не лише надчутлива апаратура, але й чималий досвід. У результаті його напруженої роботи на фотографіях «розквітають» троянди й дивовижні квіти, розростаються гриби, які б зробили честь відомій казці Керролла чи крутяться фантастичні вихори.


Поєднання кольорів, текстури фарби, інтуїція й талант дають несподівані наслідки: його абстрактними фотографіями хочеться милуватися, повертатися до них знову.


Офіційний сайт художника: http://www.markmawson.com/#/ користується неабиякою популярністю в інтернеті.


Приємного перегляду його робіт і гарного настрою вам, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар