пʼятницю, 29 червня 2018 р.

Казково гарні квіти: неймовірні роботи американської майстрині Kate Alarcоn









Багатьох штучні квіти не видаються чимось неймовірним. Дехто й відверто вважає їх пилезбірниками. Дехто настроєний не так рішуче: врешті, кожна штучна квітка – то, цілком можливо, заміна «живої». То вже краще терпіти «несмак» ні зрізані квіти.


Існує, до речі. ще одна, і досить численна група, яка стверджує, що й серед штучних квітів є цілком варті уваги. Особливо зараз, коли творчі проекти талановитих людей виростають інколи, здавалося б, із банальних передумов.


До речі, цілком поділяю цю точку зору. За тим лише виключенням, що я вважаю цю тезу справедливою не лише для нашого часу. Як на мене, так само було задовго до епохи інтернету.


Та якщо залишити загальні роздуми й перейти до творчості конкретної талановитої особистості, то саме час представити вам роботи американської мисткині Kate Alarcоn. Для своєї творчості вона обирає найтонший папір. За який, здавалося б. страшно необережно взятися. А в результаті клопіткої роботи у неї виходять неймовірно гарні квіти.


Дехто з прихильників її творчості стверджують, що роботи мисткині неможливо відрізнити від справжніх квітів. Як на мене, це трохи за категорично.  Особливо, якщо зважити на те, що від початку Kate Alarcоn не ставить за мету відтворювати квіти стовідсотково точно.


Дім майстрині сповнений квітами-«прототипами», якими вона щиро захоплюється. А от у результаті її творчого осмислення з’являються дуже гарні квіти, де невеличка частка умовності перетворює їх на впізнавані, але казкові рослини.


Приємного перегляду робіт майстрині та гарного дня, друзі! 








Немає коментарів:

Дописати коментар