неділю, 10 червня 2018 р.

Чарівні паперові світи Lorenzo Papace







Бувають творчі особистості, яким кортить спробувати себе в різних царинах мистецтв. При цьому вони з однаковим ентузіазмом і натхненням беруться а різні геть не схожі між собою проекти, докладають для реалізації конжого чимало зусиль – і в результаті досягають неабиякого успіху у, здавалося б. не так легко сумісних речах.





Ось і Lorenzo Papace у 2008 році отримав диплом просторового проектувальника. На його рахунку – складні багаторівневі паперові скульптури, конструкції для декорації сцен і по кадрових фотографій.







При цьому він створив власну групу «Одланд», із якою проводить концерти, гастролює, записує альбоми. А ще, знаходить час на мандри, цікавиться новинами науки й фольклористикою.




Та  сьогодні мова піде про його підхід до створення власних світів із такого універсального матеріалу, як папір.  При цьому всі його проекти дуже різноманітні, хіба що їх об’єднує монохромність6 автор віддає перевагу виразності, яку можна досягти завдяки пластичності матеріалу й ритму ліній, а не кольорів. Але вондочас часто експериментує зі світлом.


А ось сюжети досить різноманітні – відтворення реальних, досить деталізованих п’яток архітектури, казкові будиночки й пейзажі тощо. Завдяки цьому, кожен охочий моеж знйти на сайті

 Lorenzo Papace : http://lorenzopapace.fr/ щось собі до смаку.





Приємного перегляду його робіт і гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар