неділя, 3 червня 2018 р.

Кухонні скейтери: кумедний фотопроект французького митця Benoit Jammes





Аби знайти матеріал для креативного ще й смішного фото-проекту не обов’язково мандрувати світ за очі. Досить просто увійти на власну кухню із фотоапаратом та «чарівними окулярами», які дозволяють побачити, чим займається кухонне начиння та продукти, коли знають, що за ними немає кому спостерігати. У ролі окулярів цілком може виступати уява.


Принаймні. Цей рецепт безвідмовно спрацьовує у випадку, коли йдеться про сучасного французького фотомитця Benoit Jammes. У нього є кілька цікавих серій, де він «оживляє» побутові речі.

Одна з найновіших – де він ставить овочі та фрукти на скейти і показує, які варіанти розвитку ситуації можливі за таких умов. Дехто, до речі, стверджує, що це – мотивація, аби глядачі самі стали на ролики чи ті ж самі скейти. От чесно. Не певна: надто екстремальними такі розваги виходять для «учасників проекту».


Та маю визнати, що зовсім не здивована тим, що його кумедні й ледь хуліганські світлини користуються чималою популярністю та викликають щиру усмішку в його шанувальників.

Приємного перегляду робіт Benoit Jammes і гарного вам дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар