вівторок, 19 березня 2019 р.

Чарівні букети зі срібних виделок від британської майстрині Ann Carrington




Художниця, що спеціалізується на перепрофілюванні побутових предметів. Саме так називає себе британська мисткиня Ann Carrington, яка не втратила дуже цінного для творчої особистості дару – вміння дивитися на світ поглядом дитини.

Бо саме в дитинстві легко уявити палицю баским конем, пістолетом чи зорельотом, а фіранку з вікна – шлейфом принцеси. Але й у дорослому віці це вміння не атрофується остаточно. Не даремно ж такою популярністю користуються підбірки робіт тих майстрів, які вміють зобачити в буденних предметах щось незвичне і вдало обіграти цю примарну схожіть.


Скажімо. цей творчий проект Ann Carrington сподобається тим, хто протестує проти «звичайних» букетів,бо вважає, що то – негуманне поводження з квітами. А от букети зі столового срібла – то вже незвичайно й дещо утилітарно, кіт – і той не зможе погризти, надлишок виделок, ложок і  ножів не переповнює шухлядки й такі незвичайні квіти довго зберігають чудовий вигляд.


А якщо серйозно, то це – гарно, незвичайно й дозволяє розширити рамки звичного. А це – неабиякий привід, аби приділити увагу творчості цієї незвичайної мисткині. У неї, справді, дар бачити життя під незвичайними ракурсами. Та про інші її, не квіткові. Проекти – наступного разу.


Приємного перегляду робіт Ann Carrington й гарного вам дня, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар