пʼятницю, 29 березня 2019 р.

Неймовірні витинанки на осінньому листі від митця з Казахстану Kanat Nurtazin





На сьогодні багато митців не зупиняються на одній творчій техніці, а прагнуть комбінувати у творчості можливості різних матеріалів і зображальних засобів.


 Скажімо, митець із Казахстану Kanat Nurtazin років зо п’ять назад постави перед собою амбітну мету: він оголосив челендж «100 методів малювання» і, звісно, аби впоюватися із завданням вийшов за межі відомих широкому загалу методів творчості.


Крім того, він не обмежився одним малюванням. Митець із задоволенням пробує різні види й методи творчості. Але й у нього є свої «улюбленці». Скажімо. він знову і знову повертається до витинання. Але використовує при цьому не папір, а засушене осіннє листя.


Насправді, такий вибір матеріалу й підкреслює незвичайність робіт \Kanat Nurtazin і створює додаткові труднощі. Засушене листя – крихке за структурою. Один невдалий порух скальпелем – і доведеться все починати спочатку.



Але якщо докласти достатньо зусиль, то в результаті майстер отримує дивовижні роботи – інколи романтичні, інколи кумедні, але завжди такі, що милують око й викликають щире захоплення в його шанувальників.


Більше дізнатися про його творчість можна на сторінці митця в інстаграм: https://www.instagram.com/kanat_n/


Приємного перегляду робіт Kanat Nurtazin і гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар