неділю, 10 березня 2019 р.

Акварельні замальовки японського художника Gotte про пригоди його улюбленого хом'ячка





Домашні улюбленці часто надихають своїх хазяїв на те, аби замальовувати чи фільмувати їхнє життя і ділитися прекрасним із користувачами інтернету. Особливо, якщо господарі – творчі особистості.



Пальма першості, безумовно, у цій справі належить котам і кошенятам але якщо власники песиків виявляють трохи більше активності – то й їхні улюбленці легко стають зірками інтернету.



А що робити, якщо в тебе вдома мешкає чудовий хом’ячок? Зізнатися, що його день проходить у поїданні чогось смачненького, бігу в колесі та в солодкому сні? Чи підійти до розповіді, можливо, й мальованої, творчо?



Свій вибір на користь другого підходу зробив японський художник, який обрав собі псевдонім Gotte. Він полюбляє радувати прихильників його творчості акварельними замальовками, присвяченими насиченому життю хом’ячка Sukeroku.



На малюнках малий хом’ячок веде цілком людський спосіб життя – готує, снідає, поспішає у справах, застилає ліжко, читає на ніч чи ходить у кіно. Та що там, знаю людей, які ведуть менш насичене життя. ніж Sukeroku.



Життєрадісні, гумористичні й дуже світлі малюнки Gotte завойовують усе більше прихильників вінтернет-просторі. Більш детально з творчістю митця можна ознайомитись на його сторінці у Твіттер: https://twitter.com/ap_hamham



Приємного перегляду робіт художника й цікавого. Насиченого приємними справами дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар