понеділок, 4 березня 2019 р.

Дивовижний фуд-арт від англійської мисткині Helga Stentzel






На сьогодні митці, аби бажання, можуть спробувати себе відразу в кількох напрямках творчості. Скажімо, Helga Stentzel мешкає в Лондоні, а от роботи із фото- й відеоматеріалами, анімацією й малюванням відомі далеко за межами Великобританії.



Робота в рекламні індустрії допомогла їй збагнути, як можна привернути увагу глядачів до власної творчості. І саме тому її сторінка в інстаграм https://www.helgastentzel.com користується незмінною популярністю у все більшого кола під пищиків.


Як і багато інших користувачів цієї соціальної мережі, мисткиня присвятила свої дописи власному хобі – фуд-арту, як створюючи із продуктів цілі композиції, так і вдало доповнюючи ними малюнки.


Деякі її роботи підкреслено дитячо-наївні. Декотрі привертають увагу складною композицією. І майже всі виконані із почуттям доброзичливого гумору та розумінням, як найкраще можна використати колір і фактуру певного продукту, аби він став частиною художньої композиції.


Сама Helga Stentzel зазначає, що на сьогодні мешканці великих міст можуть куштувати страви різних народів. Іноді їхні назви звучать так незбагненно. Що відвідувачі мають перед замовленням проконсультуватись з офіціантом. Однак, здебільшого, до кухонь багатьох народів світу входять прості і зрозумілі всім речі: яйця, злаки, фрукти.


На думку мисткитні, «проста» їжа може виступати мовою, зрозумілою для кожного, мовою, на якій може говорити будь-хто, не вимовляючи ні слова. Саме тому їй так цікаво досліджувати «просту їжу» й вигадувати із нею історії.


Приємного перегляду робіт майстрині та гарного дня. друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар