понеділок, 25 березня 2019 р.

Усміхнені чайні кухлики від британської майстрині Hannah Boulter





Чай – краще рішення при будь-якій проблемі. Наскільки універсальне це англійське прислів’я. кожен вирішує для себе. Але інколи таки варто, перш ніж прийняти якесь важливе рішення, витратити зо п’ять хвилин на чаювання, аби впорядкувати емоції. Чи й нагадати собі. Що світ, у якому є такі чудові напої, – не зовсім погане місце.




А ще, чай може стати приводом для творчості. Від звички деяких відомих митців завжди мати поруч із робочим місцем кухоль міцного чаю в улюбленій чашці. І до того, що сам чай стає об’єктом творчості.



Скажімо, сучасна британська майстриня Hannah Boulter ставиться до свого захоплення чаєм із гумором і водночас із теплом. Під торговим брендом Hannahdoodle вона випускає багато чарівних речей. Але для мене саме її чайні кухлики – поза конкуренцією.


Щоправда, насправді із таких симпатичних посудин не вип’єш напою: вони створені із різнобарвного фетру й оздоблені вишивкою,аплікаціями й намистинками. Їхнє призначення – слугувати місцем для збереження голок. А ще – дарувати усім гарний настрій.



У «чайній» творчості Hannah Boulter мене зачарувала індивідуальність кожного «кухлика». Зазвичай, вони щиро усміхаються, але є і задумливі, сонні та навіть сумні. Такі, що їх хочеться взяти до рук, аби втішити. Або усміхнутись їм у відповідь.




До речі, хай у неї і менше фетрових філіжанок для кави, але й про любителів цього напою майстриня не забуває. Тож кожен може знайти серед її робіт щось собі до смаку.


Приємного перегляду робіт Hannah Boulter і гарного вам дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар