четвер, 21 березня 2019 р.

Щасливі коти на картинах американської художниці Sueellen Ross





Сьогодні п’ятниця. Отже, саме час розповісти про чергову чудову художницю, яка зображає неймовірно гарних котів. І не лише котів: уже двадцять років художниця малює домашніх тварин так, що очей не відвести.



«Коли я малюю, я щаслива», – запевняє сучасна американська художниця Sueellen Ross. А враховуючи, що вона почала малювати відтоді, коли навчилася тримати олівець у руках, то, сподіваюся, що це саме так.


У дитинстві майбутня художниця дуже хотіла, аби навколо неї було багато тварин. Почати для того, аби їх малювати. Навіть просила батьків, що мешкали в місті, завести козу на задньому подвір’ї будинку.


А на сьогодні вона живе у Сіетлі з чоловіком і домашніми тваринами. Уже двадцять років Sueellen Ross присвятила професійному змалюванню домашніх улюбленців, серед яких, звичайно, є котики.


У своїх авторських роботах вона використовує унікальну техніку, використовуючи акварель, олівці і туш. Завдяки цьому, у неї виходить дуже природно зображати структуру хутра чотирилапих моделей. А також – предметів побуту, які їх оточують.


У її творчості – чимало шанувальників не лише в Америці, але й за її межами. І чим далі, тим більше тих, хто щиро захоплюється її роботами.


Сподіваюся, друзі, що картини із котами й кошенятами (і з одним цуценям, бонусом) Sueellen Ross сподобаються і вам,а ще – забезпечать гарний настрій на початку дня.




Немає коментарів:

Дописати коментар