середу, 27 березня 2019 р.

Дерев'яні різьблені квіти англійської майстрині Joey Richardson





Помережене дерево, складні абстрактні візерунки в поєднані «простих» мотивів квітів і метеликів – ось основа роботи англійської скульпторки Joey Richardson.
Сама майстриня наполягає, що всі її роботи мають символічне значення: вона прагне нагадати людям про красу й мінливість світу, а ще – про те, що природа й людина мають багато спільного.


Дитинство проведене на фермі в укритому лісами графстві Лінкольншир, сприяло тому, що за кожною квіткою, стеблинкою, навіть деревом Joey Richardson навчилася бачити частку цілісної картини природи, яка захоплює й заворожує.



При цьому ще в ранньому віці вона збагнула: дерево – чудовий матеріал для творчості. Тож вирішила присвятити себе різьбярству по дереву. Її перші роботи привернули увагу Worshipful Company of Turners, яка призначила талановитій майстрині стипендію, а потім надала можливість навчатися різьбленню в Сполучених Штатах Америки.


На сьогодні майстриня не лише створює дивовижні предмети, але й проводить майстер-класи, організовує міжнародні виставки для митців, які присвятили себе цьому виду творчості, тощо.



Більш детально з її роботами можна ознайомитись на сайті: https://www.joeyrichardson.com/?tok=cb0805c5603aba3aee8a5cc8bd8038e4


Сподіваюся, друзі, що вам сподобалися творіння Joey Richardson. Гарного вам дня!



Немає коментарів:

Дописати коментар