пʼятницю, 15 березня 2019 р.

Позитивні пташки й зайці від японського іграшкового майстра Samurai Felt





Інтернет, звичайно, знає все. Принаймні, все, що, на його думку. потрібно знати. Але коли він надає інформацію про чергового мистця (чи мисткиню?) виключно японською мовою, то виникає дилема: спробувати домовитися з гугл-перекладачем до чогось, що має безсумнівний сенс або ж погратися у міс Марпл і заявити, що й так знаєш про нього (неї?) усе потрібне.



Отже. сьогодні ми милуємося роботами майстра з Японії. У нього – безсумнівне, хоч, можливо, на смак деяких своєрідне, почуття гумору. Бо інакше мені, чужоземці, важко пояснити, звідки взявся такий промовистий нік, як Samurai Felt.




А ще, працює в техніці сухого валяння, судячи з результатів, уже не перший рік. Полюбляє пташок і зайців (чи кроликів?), бо інакше б спеціалізувався б на котиках, які «всім подобаються».




Але й без котиків у цьому випадку веб-сторінка Samurai Felt: http://samuraifelt.blog.fc2.com досить популярна. Можливо. через виразні світлини?




Намагається досягти максимальної схожості, коли йдеться про пташок, тож спостерігає їх із натури чи хоч вишукує фото в інтернеті. А от при зображенні зайців (чи таки кроликів?) більше прагне до зворушливості й симпатичності.




Якби я була відомою детективкою, то, певно, змогла б підмітити ще багато важливих деталей. Але й те. що я перерахувала, певно, може свідчити про те, що майстер, а швидше, його роботи, видалися вартими уваги.




Тож приємного милування іграшками від Samurai Felt та гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар