вівторок, 5 березня 2019 р.

Фотографії казкових світів від філіппінської майстрині Katrina Yu






Найкращі казки ті, які ми створюємо власноруч. Звісно, як і будь-яка інша теза, це твердження не претендує на універсальність. Однак саме цією думкою керується у своїй творчості філіппінська фотомайстриня Katrina Yu.


Вона стверджує, що будь-які витвори людської уяви легко втілити в реальність за допомогою нехитрих інструментів, бажання й наполегливості. І саме цим успішно й займається, перетворюючи власні фотографії у цифрові малюнки.


За кожною із робіт Katrina Yu – ціла історія. Здавалося б, її найбільше ваблять романтичні казки, але, крім відомого мотиву про красуню й дракона, який чи то має сам обернутися принцом, чи то спонукати лицарів до рішучих дій, у них говориться про інші, не менш важливі, речі.



Скажімо, про мужність. Про прагнення до мрії. Вміння підняти меч проти сильнішого супротивника. Про розуміння того, що казки говорять правду: драконів є. І їх, тих драконів, можливо перемогти.



Можливо, популярність її інстаграм-сторінки: https://www.instagram.com/hellokatrinaaa/ пояснюється не лише яскравими візуальними образами, алей нагадуванням по пості й водночас важливі речі.


Приємного перегляду робіт Katrina Yu, друзі, й гарного вам дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар