неділю, 17 березня 2019 р.

Квіти, прекрасні мов жінки: незвичайні й прекрасні колажі французької художниці Meredith Wing






Не втомлююся захоплюватись тим, наскільки творчі люди цікаво й несподівано інтерпретують успіх! Скажімо, для популярної в інтернет-просторі художниці Meredith Wing (Moomooi) свідчення успіхто радісна усмішка глядачів чи їхнє щире захоплення.




І можливо, саме такий підхід – прагнення поділитися із тими, хто поруч, захопленням від краси життя – призвів до того, що її роботи виділяють серед інших, виконаних у тій же техніці. На сьогодні глядачів не здивувати колажами де поєднуються малюнки й квіти чи овочі й фрукти. Але не всі художники, які обрали цей напрямок настільки дбайливо ставляться до сюжетів.




Так, Meredith Wing у центр своїх ілюстрацій ставить красунь, для яких одягом слугують пелюстки квітів чи соковиті шматочки фруктів. Однак при цьому мисткиня часто зображає не самотніх красунь, а подружок, які щиро радіють зустрічі й весело проводять час або ж маму та малу доню, яким так добре разом.




А ще. сама мисткиня зазначає, що природа впливає на її творчість: щоразу, коли на її улюбленому флористичному ринку в Парижі з’являються нові квіти чи у знайомих фермерів – сезонні овочі й фрукти, вона щиро захоплюється кольорами, відтінками, свіжістю й фактурою. Саме тому вона починає уявляти ці дари щедрої природи як капелюшки. Сукні, спідниці та інший вишуканий одяг. У результаті виникає чергова дивовижна ілюстрація мистктні.




Більше про її творчість можна дізнатися на інстаграм-сторінці Meredith Wing: https://www.instagram.com/moomooi/?fbclid=IwAR2L8cnoXi8dWhxtEGsTC3IknfGjhC792PajmkHgJxnhpvMd3tVXScy8xzk



Приємного перегляду робіт мисткині, друзі, та яскраво, чудового й натхненного вам дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар